Bukefalos som app på mobilen

Lägg till Bukefalos som en app-ikon på mobilen

Lägg en ikon på din mobils eller plattas hemskärm som tar dig direkt till Bukefalos.

iPhone & iPad

1. Öppna Safari. Skriv in adressen bukefalos.se

2. Tryck på den lilla rutan med en pil i. Välj "Lägg till på hemskärmen".

3. Nu har du en genväg direkt till Bukefalos på din hemskärm.

Android

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen bukefalos.se

2. Om du har Google Chrome och/eller nyare webbläsare, tryck på menyn, troligen tre punkter, välj "Lägg till på startskärmen".

3. Andra/äldre webbläsare, spara sidan som bokmärke. Kan vara lite olika hur du gör på olika telefoner. På vissa finns en stjärna uppe till höger bredvid adressraden. I andra måste du trycka på den fasta menyknappen och ”välja lägg till bokmärke”. Nu ligger Bukefalos bland dina bokmärken. Gå in och titta på dina bokmärken, leta upp Bukefalos, tryck och håll kvar fingret på bokmärket tills en ny meny dyker upp. Välj ”lägg till genväg på startsida/hemsida".

4. Du har nu en genväg direkt till Bukefalos på din startskärm.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp