Vill du ha en banner på Bukefalos?

Datorer Dåliga hemsidor

Inlagd i 'Hem&Hobby' startad av em76, 8 Mar 2004.

 1. em76
  1 Jul 2001
  Universumkastare
  20 330

  em76


  skulle vilja ha exempel på vad ni anser vara riktigt dåliga hemsidor.
   
 2. Elftor
  9 Apr 2003
  Planetspringare
  9 285

  Elftor


 3. Ett exempel ser du här.
  Detta är dock inte den sämsta jag sett, har stött på många med ännu mer animerade bilder, bakgrundsmusik och... ja, rent katastrofal i övrigt.
   

 4. Inte en dålig hemsida kanske men här kan du få några tips om vad du inte ska göra. Sidan hittade jag för några år sedan så allt är väl kanske inte jätteaktuellt längre, men lite roligt
  Tveklöst Smaklöst
   

 5. Sidledsscroll, animerade bakgrunder/bakgrunder i skarpa färger, musik som spelas upp automatiskt, sidor med fula bilder (t.ex. om bakgrunden är i en färg och bilden är en animerad gif med vit bakgrund) och oläsliga teckensnitt får mig att vilja stänga ned sidan omedelbart.

  Sedan känns det inte så nyskapande och kul med alla personliga hemsidor som alla är uppbyggda på så sätt att det är en gigantisk modellbild och sedan en pyttig iframe med text i en oläslig färg.

  Men smaken är som baken.. ;)
   

 6. Jisses!! Illa mående på gång. :crazy:
   

 7. www.fodax.com

  Företaget och produkterna är jättebra, men sidan är förskräcklig. Kan tillägga att de inte gjort sidan själva utan överlåtit det till någon annan. (som uppenbarligen hade större vilja än förmåga att göra web-sidor)
   

 8. Det här tycker jag är en dåligt genomtänkt sida med olika design på olika sidor. GBG skrivarsällskap Klicka runt lite får ni se själva. Kolla in den här sidan speciellt, scrolla ner på den, det är så många färger att man blir illamående: Medlemssidan
   
 9. Snuffsan
  1 Jul 2001
  Universumkastare
  24 421

  Snuffsan


  Men hur tänker dom egentligen? :eek:
   
 10. oz_joj
  25 Aug 2003
  Måndansare
  4 127

  oz_joj


  hjälp! Jag som var engagerad där förr. Jag mår nästan illa av att ha sett på deras sidor. Kräk!
   
Rekommenderas av Google: