Vill du ha en banner på Bukefalos?

Hästförsäkring

Inlagd i 'Hästmänniska' startad av Fjortis14, 15 Sept 2008.


 1. Jag har alltid haft stor häst. Och tycker att försäkringen kan vara sååå dyr! Men har nu planer på en liten shettis till lillan. Är det billigare att försäkra lilten hållbar ponny;). Vet att mitt fullblod jag hade förut kostade mycket mycket mer än kompisens d ponny. Och jag jag fattar varför. Men vad kostar det att hålla en shettis försäkrad?
   
 2. jassica
  15 Okt 2007
  Ny medlem
  3 065

  jassica


  Sv: Hästförsäkring

  Jag är inte säker men har för mig att min förra fodershettis kostade 3000 per år i agria, men är som sagt inte säker, utan det var ju ägaren som stod för försäkringen och hon visade bara papper på att hon var försäkrad, så då har jag för mig att det stod 3000 kr och några hundra per år.
   
 3. Masse
  1 Jul 2001
  Galaxhoppare
  15 779

  Masse


  Sv: Hästförsäkring

  Det är ju beroende på värde och typ som kostnaden blir, men det är mycket billigare med en shettis än ett halvblod som exempel, även om man väljer samma värde och typ av försäkring.
   

 4. Sv: Hästförsäkring

  halloj
  jag har min shettis försäkrad i IF. Liv med användbarhet 7000(vad jag köpte honom för) samt veterinär extra (veterinärvård upp till 100 000) å den kostar mig 985 kr per år å då e självrisken på 2500.
  tycker jag e helt okej för en försäkring.hoppas du hittar nån bra
   
Rekommenderas av Google: