Bukefalos - Allt om hästar och ridsport Blandat Hästannonser Hästar Grenar Övrigt
Hästnyheter   På gång   Bloggar   Bildgalleri   Om Bukefalos Radannonser   Företag Hästmänniska   Hästvård   Foder   Hästhantering   Ridning   Utrustning   Avel   Gnägg Generellt   Övriga   Dressyr   Fälttävlan   Hoppning   Islandshäst   Körning   Trav   Western Ungdom   Senior   Förälder   Hund   Katt   Andra djur   Hem & hobby

Datorer Varnar för hög diskanvändning

Diskussion i 'Hem & hobby' startad av Rubinola, 28 Feb 2013.

 1. Rubinola

  Rubinola Springare


  De senaste dagarna har jag med jämna mellanrum fått varningen "hög diskanvändning av Google chrome" när jag använder datorn. Vad är detta och hur kan jag åtgärda det? Har en ca 1 år gammal samsunglaptop med Windows 7, 4 gb ramminne och typ 500 gb ledigt utrymme (om det är det som menas med "disk"). Provade att rensa all internethistorik osv men det har inte hjälpt.

  Skulle någon vilja vara jättesnäll och lite pedagogiskt förklara för mig vad som händer med min dator och hur jag kan avhjälpa det så skulle jag bli jättetacksam! :) Har provat att googla men tycker inte att jag får upp det jag söker, alternativt att det är för avancerat beskrivet för en vanlig nöjessurfare.
 2. Korven

  Korven Galaxhoppare


  Sv: Varnar för hög diskanvändning

  Nåt liknande får jag också upp men jag tycker inte jag använder mycket.
 3. Rhyryn

  Rhyryn Ny medlem


  Sv: Varnar för hög diskanvändning

  Hejsan, använder inte Chrome själv MEN jag tror att Chrome har någon slags skydd medans man surfar mot olika elaka program (som ett antivirus) det ska gå att stänga av den funktionen någonstans i alternativen i Chrome och ska nog lösa problemet, om det fortsätter skulle jag kunna ta hem Chrome själv och titta efter lite noggrannare.

Dela sidan