Vill du ha en banner på Bukefalos?

Relationer Vi dejtar vidare - del 14

Inlagd i 'Allmänt' startad av Singoalla, 4 Jan 2018.

 1. Singoalla
  10 Maj 2006
  Galaxhoppare
  9 321

  Singoalla


  Då kör vi vidare här då :)
   
  angsmark, the_connemara, vallhund och 3 andra gillar detta.
 2. Viva
  28 Mar 2008
  Planetspringare
  2 575

  Viva


  mutant och Wingates gillar detta.
 3. Singoalla
  10 Maj 2006
  Galaxhoppare
  9 321

  Singoalla


  Haha oj! Jag har gymmat i många år och kommer från idrottsfamilj, men har aldrig råkat ut för liknande saker. Grabbarna på de gymmen jag tränat sköter sig riktigt fint. En gång var det en äldre gubbe som gav mig tips i en övning. Han var där med sin tant och de låg och kiknade på golvet av skratt för att hon påstod att han fuskade med övningarna och han nekade :D Jag tänkte att en sån relation vill jag ha när jag är gammal. Visade sig att tipset han gav mig faktiskt var riktigt bra, även om det kom oönskat.
   
  prallan, ekra, starcraft och 7 andra gillar detta.
 4. Milosari
  6 Sept 2003
  Universumkastare
  20 346

  Milosari


  En som har dåligt självförtroende i många situationer. Jag tror att en osäker människa blir osäker på om det gäller hen när denne läser, medan den självsäkra vet att det inte gäller denne.
   
  sorbifolia gillar detta.
 5. Hero
  20 Jan 2007
  Planetspringare
  6 280

  Hero


  Jag har också fått tips av en herre och det var välkommet :).
   
  ptr gillar detta.
 6. Milosari
  6 Sept 2003
  Universumkastare
  20 346

  Milosari


  Hur hämtar man citat från andra tråden?

  Det jag ville komma fram till är att jag är helt okej med att man har krav. Men om man blir sur över att andra inte deklarerar om de uppfyller kraven eller ej, så är det kanske bäst att ange kraven själv.
   
  Hyacinth, starcraft, julgrisen och 4 andra gillar detta.
 7. Red_Chili
  23 Nov 2004
  Universumkastare
  26 537

  Red_Chili


  Hann inte svara på ett inlägg i förra tråden. Kopierar hit det.

  Jag har svårt för när det är gymbild som förstabild, däremot om det är en gymbild bland massor av annat, då är det ok. Har någon lagt upp 4-5 bilder och alla är tagna på gymmet (ofta "spännisbilder" när det är så), då sveper jag alltid vänster även om jag tycker att personen i fråga är skitsnygg. Då tränar jag ändå gärna på gym, har varit ihop med en bodybuilder osv, så att någon tränar tokmycket avskräcker inte det minsta.
   
  starcraft, the_connemara, Ceta och 4 andra gillar detta.
 8. Red_Chili
  23 Nov 2004
  Universumkastare
  26 537

  Red_Chili


  Klicka på att ha med dem som multicitat, då hänger de med överallt, oavsett byte mellan trådar, tills du besvarat dem (eller tagit bort dem).
   
  hemlig och the_connemara gillar detta.
 9. Hero
  20 Jan 2007
  Planetspringare
  6 280

  Hero


  Man får väl göra som man vill. Men är man ute efter något seriöst tycker jag det är bra om man anger att man har barn. Swipade nu och fick upp ett exempel på en presentation. Hon hade inga bilder på sitt barn men skrev såhär :
  "Kramgo tjej med stort hjärta som gillar att träna på gym, dansa och spela innebandy. Mamma till en dotter på 5 år :heart"
   
 10. Singoalla
  10 Maj 2006
  Galaxhoppare
  9 321

  Singoalla


  Ja, det är väl en fråga hur personen värderar sig själv som lyser igenom. Enbart gymbilder indikerar väl att personen värderar sig själv mycket utifrån sin kropp och fysiska förmåga. Killar med enbart stekarbilder indikerar att han värderar sig själv efter sin ekonomiska situation. Tjejer med rump-poserar bilder tycker nog att det är en himla bra fördel som dom har och vill visa upp. Det är ju inget fel i sig, något utav det. Men personligen så swipar jag höger på folk som fokuserar mer på att sälja sig själv som roliga och härliga typer, med mycket skratt och kul presentation.
   
  ekra, starcraft, the_connemara och 2 andra gillar detta.
 11. Red_Chili
  23 Nov 2004
  Universumkastare
  26 537

  Red_Chili


  Alltså, vafan. Fick en matching tidigt i morse, han var sist på att svepa höger. En stund senare hade han skrivit ett meddelande. Jag hann inte se vad han skrev, för jag höll på i tvättstugan osv hela förmiddagen. När jag kollade mobilen 1-2 timmar senare, då har han tagit bort matchningen. Märklig typ!
   
  the_connemara och Singoalla gillar detta.
 12. tott
  1 Jul 2001
  Planetspringare
  6 634

  tott


  Jag tror nog att många har svårt att sätta sig själv i rätt fack.
   
  ptr gillar detta.
 13. sorbifolia
  12 Sept 2014
  Måndansare
  1 832

  sorbifolia


  Håller helt med om att om man letar ett seriöst förhållande så bör man verkligen ange/berätta rätt snabbt att man har barn. :)

  Men - jag har personligen oerhört svårt att fatta varför personer som uttalad själva VILL ha barn, inte vill träffa någon som redan har barn? Är det pga möjligheten för strul med barnets andra förälder? Eller för att man vil vara tillsammans om upplevelsen första gången man får barn? För mig låter detta som rätt oviktiga småsaker jämfört med att bilda en lycklig familj tillsammans med en person man gillar. :confused: :)
   
  mutant, prallan, tuaphua och 1 annan gillar detta.
 14. Hero
  20 Jan 2007
  Planetspringare
  6 280

  Hero


  För mig är det nog att jag inte uttalat vet om jag vill ha barn. Utan om jag träffar den rätta då kanske jag vill det. Men träffar man nån med barn så finns barnet där från början och en annan förälder som också kan skapa komplikationer. Sen är det mkt som jag skulle vilja göra som kanske inte kan involvera barn. Pratade med en med barn som ville resa en massa men hon hade knappt rest nåt vilket förmodligen berodde pga att hon hade ett litet barn.
   
  Senast ändrad: 4 Jan 2018
 15. Singoalla
  10 Maj 2006
  Galaxhoppare
  9 321

  Singoalla


  Kille från fest just nu: "Tänkte höra med dig när du kan ses?" O_o "Tänkte höra med dig om du vill ses" känns väl som en rimligare förfrågan.
   
  LaMirage, Petruska, TygerTyger och 18 andra gillar detta.
 16. monster1
  1 Jul 2001
  Galaxhoppare
  6 281

  monster1


  Det som slår mig när jag läser dina inlägg är att du verkar veta så lite om dig själv det måste göra det jättesvårt att hitta och leva i en relation när man inte ens känner sig själv? Att känna sig själv är ju på något sätt grunden i att möta andra.
   
  Saija, Mia_R, mutant och 7 andra gillar detta.
 17. Hero
  20 Jan 2007
  Planetspringare
  6 280

  Hero


  Måste man veta allt innan man går in i relation ?
  Jag tror att jag förmodligen vill skaffa barn om jag verkligen hittar den rätta. Men träffar man nån med barn blir man ju serverad ett barn direkt. Jag vill träffa och leva med personen i nåt år kanske innan man börjar diskutera barn.
   
 18. Bison
  23 Jan 2005
  Universumkastare
  30 116

  Bison


  Blir lite less på män som kommer in på sex efter att ha skrivit två meningar :meh:
  Även om jag inte letar efter någon att gifta mig med så vill jag ändå lära känna person lite mer först.

  Säga vad man vill om SJ men han är grymt bra att prata med och han anstränger sig hårt för att underhålla mig.
  Samtidigt som jag kräks lite på hans avsaknad av samvete så matchar han mig lite för bra för att jag ska vilja avsluta det.

  En kompis har varit här och snickrat åt mig och Rubi idag. Händiga män :love::love::love:
  Fick så himla bra hjälp av världens gulligaste kille på byggfirman. Min kompis så efter att han nästan blev kär i honom och då är han straight :D
  En sån person som verkligen utstrålar godhet och värme, så himla fint :love:
   
  Saija, starcraft, kolblakkur och 9 andra gillar detta.
 19. sorbifolia
  12 Sept 2014
  Måndansare
  1 832

  sorbifolia


  Men vad händer om du bestämmer dig om några år för att du vill ha barn medan tjejen kommer fram till att hon INTE vill det (eller tvärt om)?

  Spånar bara lite nu, du behöver inte svara, menar inte att "anklaga" dig personligen. Men har själv varit i den typ av situasjon och det slutade verkligen inte bra.
   
 20. Hero
  20 Jan 2007
  Planetspringare
  6 280

  Hero


  Om jag älskar henne och vill leva med henne så ser jag det inte som en dealbreaker. Jag tror inte man måste bygga ett liv på barn för att vara lycklig.
   
Rekommenderas av Google: