Tramptass
Trådstartare
Jag ska göra en långbakad högrev och har sedan tidigare några frysta slattar med rödvin som jag tänkte använda i någon sås.
Det borde väl fungera lika bra att använda det i ugnen tillsammans med köttet?
Eller finns det något bäst före datum på vin som varit i frysen? I så fall, hur märker jag om det inte är bra?
Eller har jag blivit lurad på hela "frysa in överblivet vin och använda senare"? Att det inte blir bra?
Finns det något särskilt vin som passar bra att pytsa i mat om det är så att jag inte kan använda det jag har? Är det ens egna vinsmak som avgör?
Nog svamlat för nu
Det borde väl fungera lika bra att använda det i ugnen tillsammans med köttet?
Eller finns det något bäst före datum på vin som varit i frysen? I så fall, hur märker jag om det inte är bra?
Eller har jag blivit lurad på hela "frysa in överblivet vin och använda senare"? Att det inte blir bra?
Finns det något särskilt vin som passar bra att pytsa i mat om det är så att jag inte kan använda det jag har? Är det ens egna vinsmak som avgör?
Nog svamlat för nu