Bukefalos 28 år!

Vad gör vi? Del CXCVI

Status
Stängd för vidare inlägg.
Dottern fick en av sina födelsedagspresenter innan jag körde till verkstaden. Gick dagens PW på vägen hem.
Nu ska jag städa kattlådan innan jag ska duscha och fixa håret. Lite knepigt eftersom vi i eftermiddag ska till stallet men ikväll ska vi iväg och jag vill inte ha blött hår då.
 
Arbetsdagen börjar inte förrän om en timme och jag har redan jobbat i två 🤷‍♀️ Vaknade när maken gav sig iväg på jobbresa vid 05 och hann inte somna om innan en massa jobbiga tankar drog igång, så efter att ha legat där i en halvtimme gav jag upp och satte mig och jobbade istället. Rätt skönt att jobba när ingen annan gör det, så hinner man få undan lite innan alla mejl, frågor och eventuella nya problem dyker upp. Nu tar jag paus för frukost och kaffe och sen tänkte jag fortsätta jobba på så att jag förhoppningsvis kan sluta nån timme tidigare i eftermiddag.
 
Har, tror jag, ordnat så att mitt nya tillfälliga kontor faktiskt städas. Kör över en annan kollega som absolut inte vill få något städat här, men ett helt år utan någon städning och egen sophantering (där jag vet att ingen annan här kommer att sköta soporna, bara jag) kommer att bli omöjligt. Då vägrar jag sitta här. :cautious:

Har även mailat alla andra som ska sitta i samma kontor att jag fattar att de har mycket att göra men att de har spridit ut sig överallt så jag får knappt plats med mina egna grejer och att de gärna får... ordna med det för allas trevnad. Känner mig lite som häxan surtant men jag har suttit här i två dagar och det är redan problem 🙈
 
Trodde att sambon hade möte fram till klockan 12. Nej, han hade möte FRÅN klockan 12. Så då kan vi inte äta lunch tillsammans och jag måste snabbt komma på vad f*n jag ska äta för något för att hinna äta innan jobbet... :( Är så otroligt opepp på allt ätbart som vi har hemma.
 
Tåget 2 timmar sent
Missar min röntgen för de orkar inte ringa och fixa buss eller taxi.
300 spänn som jag inte får tillbaka.
Hatar tåg.
Skulle ha tagit ledigt och tagit bussen

Vården i allmänhet brukar vara schyssta när anledningen till att man inte kan komma är något som ligger utanför ens kontroll. Jag har varit sen/inte kunnat komma alls inom utsatt tid, ett antal gånger pga strulande pendel, och har bara ringt och sagt det, och inte fått någon faktura.

Eller menar du tågbiljetten? Isof vilken osis :( Kanske prata med tågbolaget och kräva ersättning.
 
Vården i allmänhet brukar vara schyssta när anledningen till att man inte kan komma är något som ligger utanför ens kontroll. Jag har varit sen/inte kunnat komma alls inom utsatt tid, ett antal gånger pga strulande pendel, och har bara ringt och sagt det, och inte fått någon faktura.

Eller menar du tågbiljetten? Isof vilken osis :( Kanske prata med tågbolaget och kräva ersättning.
Nejdå tåget kostar bara 41.
Men de borde kunna skramla fram en buss då vi har bussar i vår närhet .
Eller taxi.
 
Jag har precis haft den mest "dramatiska" hårfärgningen hittills :rofl: :crazy: Jag har en turkosblå slinga som jag fyller i färgen på med ett färgat balsam. Färgen har varit "slut" de senaste gångerna men jag har inte kommit ihåg att skaffa en ny eftersom det trots allt räckt hittills. Det gjorde det inte denna gången. Och eftersom jag uppfostrats av mamma och mormor till att ta vara på allt och då även de allra sista dropparna (mormor växte upp i finland direkt efter andra världskriget :heart) tänkte jag att jag gör som med allt annat. Häller i några droppar vatten och skakar. Låt oss bara säga att det skulle jag inte gjort :stop: När jag sedan vände på flaskan för att trycka ut - vad jag förväntade mig en blå vattnig men ändå lite trögflytane massa (normalt är färgen väldigt trögflytande) - kom det ut KLARBLÅTT VATTEN.

Alla som någon gång försökt bära vatten i sina händer vet att det mesta rinner iväg. Och det var precis vad som hände. Blått vatten droppade och rann ner över det vita handfatet innan jag hann få upp det i håret :nailbiting: Av erfarenhet så vet jag också att detta färgbalsamet är näst intill omöjligt att få bort… så ni kan kanske ana paniken som uppstod. Tror liksom inte att hyresvärden skulle bli så glad över blåa prickar och fläckar över hela handfatet :angel:

Men jag lyckades till slut rädda upp situationen i alla fall! Med hjälp av en något orimlig mängd tvål och handsprit. Och med resultatet av att jag nu har blåa fläckar på händerna som ser ut typ som blåmärken 😅🙈
Har testat med handsprit, tvål och diskmedel. Men det sitter som berget. Sista försöket får bli nagellacksborttagning, det brukar fungera på det mesta… så hoppas att det fungerar på hårfärg också!

Note to self: Häll inte i vatten i en hårfärgsflaska för att få ut de sista dropparna. Det blir inte bra :angel: :rofl:
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Mat Jag skulle vilja bjuda någon på middag. Men jag vet inte hur man gör eller hur lyckat det är med tanke på att jag varken är bra på...
2 3
Svar
55
· Visningar
3 524
Senast: hundtant
·
Fritid Min syster fyller jämnt. Vi andra systrar funderar på att ge henne antingen spa och övernattning eller övernattning och en bra middag...
Svar
8
· Visningar
578
Senast: Fille
·
  • Låst
Tjatter "Det vore synd om matte saknade katthår på sängkläderna..." Matte funderar på att köra favorit i repris vad gäller middagen, det...
99 100 101
Svar
2 000
· Visningar
78 399
Senast: Snurrfian
·
Tjatter Jag försöker undvika hemleverans (och är därför inte van vid hur det funkar) men nu har jag beställt en så pass stor sak att det inte...
Svar
4
· Visningar
449
Senast: Silver Girl
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 29
  • Kattbilder #9
  • Forl kostnad?

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Hotellrum eller stuga
Tillbaka
Upp