C
Cronis
Jag tänkte göra eget hundgodis med hjälp av blodpudding.
Vad jag vet så går det ju att torka den i mindre "kuber". Och godiset lär vara uppskattat!
Nu till mitt "problem", hur ska jag få det att torka? Ska jag bara skära upp det i bitar å lägga det i en skål å låta torka?
Eller ska jag torka det i ugnen, så som man gör med trolldeg?
Hur länge håller sig "kuberna" sen? På förpackningen av puddingen så går den ut den 14:e mars, går "kuberna" ut då åxå?
Jag har tänkt å förvara godiset i en burk med tättslutande lock, kvart, å mörkt om det har nån betydelse
Vad jag vet så går det ju att torka den i mindre "kuber". Och godiset lär vara uppskattat!
Nu till mitt "problem", hur ska jag få det att torka? Ska jag bara skära upp det i bitar å lägga det i en skål å låta torka?
Eller ska jag torka det i ugnen, så som man gör med trolldeg?
Hur länge håller sig "kuberna" sen? På förpackningen av puddingen så går den ut den 14:e mars, går "kuberna" ut då åxå?
Jag har tänkt å förvara godiset i en burk med tättslutande lock, kvart, å mörkt om det har nån betydelse