F
Francess
Nu vet jag ju inte om andra här inne redan känner till det här, men då kan ju ni blunda! Men själv fick jag härom helgen reda på nåt ang soja som jag inte kände till innan.
Det finns ju två varianter av soja, ett som är som mjöl och ett som är som granulat (små kulor). Granulatet är värmebehandlat! Dvs det kan inte innehålla salmonella pga värmebehandlingen! Mjölet däremot har inte värmebehandlats och det var den varianten som innehöll salmonella för snart ett år sedan och som gav salmonella till många djurbesättningar över Sverige.
Bara en tanke!
Det finns ju två varianter av soja, ett som är som mjöl och ett som är som granulat (små kulor). Granulatet är värmebehandlat! Dvs det kan inte innehålla salmonella pga värmebehandlingen! Mjölet däremot har inte värmebehandlats och det var den varianten som innehöll salmonella för snart ett år sedan och som gav salmonella till många djurbesättningar över Sverige.
Bara en tanke!