Bukefalos 28 år!

Störiga saker vi stör oss på, del 33

La det här i fel tråd så nu kommer en kopia här.

Att de inte fick bort allt när jag opererades. Det som är bra är att det bara är starka cellförändringar och inte cancer.
Nu vänta på mer tester efter sommaren och så småningom ännu en operation.
 
HUR mycket kan gå sönder eller krångla på en och samma gång?!
Bilen går sönder (igen) vi lämnar in och får det lagat, DAGEN EFTER vi hämtar skiten så går ac:n sönder. Ligger på vänt att fixas. Diskmaskinen krånglar, vi ägnar x antal timmar åt att få ordning på det och lyckas otroligt nog, sedan går spisen sönder helt, vi skaffar en ny och hinner inte ens få ut skiten ur bilen innan glaset ramlar ut på uppfarten och blir bara smul 🙄😳 Vi ägnar en hel evighet åt att dammsuga uppfart och gräsmatta för att få upp allt glas. Får ordning på spisen, glas och allt, dååå vägrar diskmaskinen starta igen och det läcker under bänken 😳 Ooooch samma som vi lämnade in bilen för innan ac:n gick sönder, börjar strula igen 😳😳😳
 
Skulle det funka med en sån som sitter fast på baksidan? Ser ut som ett busskortsfodral. Fast du kanske vill ha så du kan stänga skalet om telefonen?
Jag behöver kunna stänga om telefonen. Risken är stor att jag lyckas spräcka displayen annars. I värsta fall så får jag väl köra på ett sånt fodral som jag haft till alla andra telefoner och stå ut med dom där trista reporna.
 
Jag behöver kunna stänga om telefonen. Risken är stor att jag lyckas spräcka displayen annars. I värsta fall så får jag väl köra på ett sånt fodral som jag haft till alla andra telefoner och stå ut med dom där trista reporna.
Kan du inte sätta plastskydd på skärmen så blir det ju inga repor där av korten. Det har jag.
 
Stör mig på att värme slår ut mig så totalt.
Jag vill bara sova och så fort jag sticker näsan uitanför dörren (vilket jag gör ett antal ggr per dag för att hunden behöver ut) så kommer jag in med hjärtklappning och flimmer framför ögonen.
Trist!
Jag har lite olika kylplagg som jag tycker gör viss skillnad. Typ armledskylare (ett par till armarna och ett till benen), väst och hatt. De senare importerade jag pga fåfäng men armledskylare köpte jag från hansegården som har de andra grejerna också, men klumpigare.

Läste idag om någon som tyckte en sådan där portabel uppladdningsbar halshängd fläkt tydligen svalkar bra. Googla portable neck fan. Funderar på en sådan.
 
Börjar bli nervös för hur vi ska klara ekonomin den här månaden.. Har fortfarande inte fått något beslut från Försäkringskassan om min sjukskrivning. Visst har de 30 dagars handläggningstid, men jag blir nervös ändå. Har ju räkningar att betala.
 

Liknande trådar

  • Låst
Tjatter Gamla full. Här är en ny! Jag stör mig på att helgen gick i raketfart.
99 100 101
Svar
2 005
· Visningar
114 057
Senast: Lingon
·
  • Låst
Tjatter Stör mig på att ingen startade en ny tråd.😉
99 100 101
Svar
2 002
· Visningar
109 931
Senast: Marita73
·
Samhälle Såg ett klipp på Facebook om hemmafruar tydligen är en ny trend bland unga kvinnor. Mådde lite illa av det. Visst, alla gör som de vill...
20 21 22
Svar
433
· Visningar
21 338
Senast: Mkb
·
  • Låst
Tjatter Ny tråd! Vi fortsätter störa oss på störiga saker!
99 100 101
Svar
2 010
· Visningar
122 174
Senast: Lilla
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Stänger du toalettlocket?
Tillbaka
Upp