Jag hittade även en slatt limoncello som jag hällde i.Prova, det borde fungera bra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag hittade även en slatt limoncello som jag hällde i.Prova, det borde fungera bra.
Jag hittade även en slatt limoncello som jag hällde i.
Jag vet inte, jag har faktiskt aldrig hört en frukt/grönsak omnämnas som squash här. Frågade min sambo och det enda han kom på var butternut squash; annars betyder squash antingen blandsaft eller så syftar det på sporten.Squash, då?
Ensam på landet. Åt min favoritsnabbmat färsk gnocchi med diverse trädgårdskryddor brynta i smör och diverse andra gröna blad stekta i olivolja till.
Blivande marmelad på aroniabär står och reducerar på spisen. Det ska vara citron i enligt alla recept, men jag har ingen. Och är som sagt på landet. Funderar på om lime på flaska samt muscovadosocker kan kompensera.
Jag vet inte, jag har faktiskt aldrig hört en frukt/grönsak omnämnas som squash här. Frågade min sambo och det enda han kom på var butternut squash; annars betyder squash antingen blandsaft eller så syftar det på sporten.
Nä nu måste vi prata om något annat, nu känns livet lite för ovisst, förvirrande och jobbigt här tycker jag.I min familj kallas det squash om det är hemodlat, zucchini om det är köpt - helt ologiskt.
Jag har några frågor.
1. Hur enkelt och smidigt kan en göra gnocchi utan att få kokt potatis över hela köket?
2. Hur kan en göra otroligt goda och delikata vietnamesiska vårrullar/sommarrullar utan att krevera över allt hackande, skivande och skärande? Samt, frågar vän av sås, hur får man till sås både I och UTANFÖR (att dippa i) som är ruskigt god och inte bara smakar chili och/eller fisksås?
1: ingen aning
2: mandolin
Samt: lime! Jag brukar koka upp lite vatten och slå över lite hackad chili (typ 2 msk vatten)
Sen i med massa lime, lite japansk soya,( finstrimlad salladslök, sesamolja) sesamfrön och häpp! En god syrlig sås. Ingefära är också gott i.
Färdigköpt färsk i påse.Vilken gnocchi? Har aldrig lyckats med de små grejerna.
Färdigköpt färsk i påse.
Åh! ÄLSKAR syrlig sås!
Nä nu måste vi prata om något annat, nu känns livet lite för ovisst, förvirrande och jobbigt här tycker jag.
Har den till allt. Kokande vatten mildrar chilins hetta, utan att döööda den.
Man tager vad man haver i obygden!
Jag ska genast pröva. Hm. Borde funka till anka? Typ lättstekt ankbröst i tunna skivor, vårrullar med mandolinade grönsaker, Hyacinths dippsås med kokande vatten, galna mängder lime och ingefära? Jag behöver ankrelaterad inspiration till min och partnerns tvåårsdag på tisdag och är SVÅRT sugen på vårrullar så tänker att det kanske går att kombinera.
1. Jag upprepar: färsk färdigköpt i påse. Föredömligt renligt att tillaga.Jag har några frågor.
1. Hur enkelt och smidigt kan en göra gnocchi utan att få kokt potatis över hela köket?
2. Hur kan en göra otroligt goda och delikata vietnamesiska vårrullar/sommarrullar utan att krevera över allt hackande, skivande och skärande? Samt, frågar vän av sås, hur får man till sås både I och UTANFÖR (att dippa i) som är ruskigt god och inte bara smakar chili och/eller fisksås?
Vet inte om du får hem Mersmak från Coop - men i senaste numret fanns det recept på zucchinikaka med frosting som verkar god!I morgon måste jag börja attackera squashen igen. Funderar på plättar med halloumi.