Har två favoriter:
2 dl grädde
4 dl cremefreiche
1 köttbuljongtärning
2 lövbiffar
En skvätt soja
Gorgonzolaost efter tycke.
Bryn köttet,på med lite svartpeppar,häll över grädde och cremefreiche,i med buljongtärningen,låt koka upp,ha sen i gorgonzola tills du tycker det är lagom smak,sen en skvätt soja,rör tills osten smällt helt.
Sen den andra:
5 dl cremefreiche
1 vitlöksklyfta
Paprika efter tycke
Vitlökssalami
Plommontomater
Fräs vitlök lite snabbt,i med vitlökssalamin (i bitar) och fräs den ihop med vitlöken,höll sedan över CF och låt det koka upp,hacka i lite paprika och låt småputtra nån minut,ha tillslut i delade plommontomater,låt dom bara bli varma.
2 dl grädde
4 dl cremefreiche
1 köttbuljongtärning
2 lövbiffar
En skvätt soja
Gorgonzolaost efter tycke.
Bryn köttet,på med lite svartpeppar,häll över grädde och cremefreiche,i med buljongtärningen,låt koka upp,ha sen i gorgonzola tills du tycker det är lagom smak,sen en skvätt soja,rör tills osten smällt helt.
Sen den andra:
5 dl cremefreiche
1 vitlöksklyfta
Paprika efter tycke
Vitlökssalami
Plommontomater
Fräs vitlök lite snabbt,i med vitlökssalamin (i bitar) och fräs den ihop med vitlöken,höll sedan över CF och låt det koka upp,hacka i lite paprika och låt småputtra nån minut,ha tillslut i delade plommontomater,låt dom bara bli varma.