I fredags drabbades jag av någon sorts präktighet och satte efter jobbet igång att göra matlådor till frysen - det är ett måste just nu. Så en ordentligt kryddad helstekt fläskytterfilé blev det och en stor panna ratatouille. Middagen blev tunt skivad filé med keso och lite grönt ty ratatouillen räckte till fyra lådor och inte mer.
Igår fick jag smaskig burgare hemma hos bästis innan fantastisk konsert! Vi åt små potatisräfflor från frysen till som jag aldrig ätit förut men gillade skarpt. Idag är jag en aiolidoftande uppenbarelse. Ikväll tänkte jag rosta resterna av zucchini, aubergine, svamp, paprika och rödlök tillsammans med några överblivna amandinepotäter och äta till någon form av kycklingfilé som just tagits ur frysen.
Igår fick jag smaskig burgare hemma hos bästis innan fantastisk konsert! Vi åt små potatisräfflor från frysen till som jag aldrig ätit förut men gillade skarpt. Idag är jag en aiolidoftande uppenbarelse. Ikväll tänkte jag rosta resterna av zucchini, aubergine, svamp, paprika och rödlök tillsammans med några överblivna amandinepotäter och äta till någon form av kycklingfilé som just tagits ur frysen.